Overig Ster nieuws

Op uitnodiging van Supermarkt Jan Linders mocht de jeugd van De Ster zich zaterdagmiddag presenteren in de fonkelnieuwe vestiging aan de Heerstraat. Liefst 30 kinderen uit de F en E categorie waren beurtelings aanwezig om hun kunsten te vertonen en om ervoor te zorgen dat het winkelpubliek de clubkas munten doneerde aan De Ster.

De Jeugdcommissie had een grote mobiele doelwand opgezet naast de winkel waarop onze spelertjes - alsmede enkele bezoekers - naar hartelust konden schieten.

JanLindersDeSter2014g

JanLindersDeSter2014f
Ook in de winkel waren de kids prominent aanwezig waar (soms onder lichte dwang) de munten van het winkelend publiek in ontvangst genomen werden.

JanLindersDeSter2014cJanLindersDeSter2014dJanLindersDeSter2014e
Gezien de grote hoeveelheid clubmunten in onze koker en de vele positieve reakties van de klanten mag de aktie met recht een groot succes worden genoemd.

JanLindersDeSter2014b

Sjiek gedaan !

En denk eraan: stemmen kan nog elke dag! http://www.janlinders.nl/sponsoring/clubspaaractie/