Overig Ster nieuws

Deze week ontvingen we het droevige nieuws dat onze vaste supporter Cor Blonk op 86-jarige leeftijd na een kort ziekbed is overleden. Cor was samen met zijn onafscheidelijke echtgenote Pauline sinds jaar en dag vaste supporter van ons eerste elftal. Naast De Ster was Cor's grote liefde Fortuna Sittard, waarvan hij vele wedstrijden zowel uit als thuis met Pauline bezocht. Vele jonge Fortuna-spelers, die onze selectie gaandeweg de jaren versterkten, waren dan ook geen onbekenden voor hen, ze voelden zich in hun aanwezigheid als vaste supporters al heel snel 'thuis' op 't Hetje in Stein.
Donderdag 1 november jl. werd er in besloten kring afscheid genomen van Cor. We zullen zijn aanwezigheid, persoonlijkheid en hartelijke lach missen. We wensen Pauline, kinderen en familie heel veel sterkte toe de komende tijd met dit verlies. Voor altijd in onze gedachten, Cor namens ons allen, bedankt.

hallenmasters left banner