Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Dat er bij De Ster genoeg talent op het veld rondloopt, dat zien we wekelijks. Maar wisten jullie dat er bij de Ster ook een aantal leden  rondlopen die niet alleen op het voetbalveld hun talenten ten toon spreiden, maar ook op de planken van de Steinder Revuu! (16-17-18-23-24 en 25 november in De Grous)

En dat sommige misschien daar wellicht nog meer talent voor hebben dan achter de bal aan rennen. En bij dat laatste hebben het met name over de ouderen, zoals Stan Ortmans en Danny Pepels van het 4e en Eddy Ubbink van de Veteranen. Maar ook bij de Steinder Revuu geldt dat de jeugd de toekomst heeft. Zo showt Dyon Ortmans van JO11-1 al enkele jaren zijn danstalent. En zullen Finn Stassen, Tren Hamers en Tygo Ubbink van JO13-1 en Jacopo Patriarca van JO13-2 als vriendengroepje  hun toneeldebuut gaan maken. En dit alles onder het motto van: Jong geleerd Oud gedaan.
Willen jullie deze talenten en natuurlijk ook al het andere talent van de Steinder Revuu live aanschouwen? De voorstellingen vinden plaats  op 16-17-18-23-24 en 25 november in De Grous.
Kaartjes zijn te koop voor 12,50 bij de Primera Stein. Gaat dat zien!

steinder revuu 2018

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.