Overig Ster nieuws

Het bestuur nodigt alle leden uit voor het bijwonen van de Algemene ledenvergadering.
Maandag aanstaande 17 september om 19:30 uur in de kantine van De Ster. Inloop vanaf 19 uur.
We nodigen dringend doch beleefd alle leden uit om hierbij aanwezig te zijn. Deze vergadering is zeer belangrijk. Op de agenda staan onder andere belangrijke besluiten over de toekomst van de Ster die genomen moeten worden. Hierbij is het van belang dat er een breed gedragen goedkeuring van de leden komt.
De jeugdige leden mogen door hun ouders waargenomen worden.
Graag tot maandag. Het bestuur.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen