Overig Ster nieuws

De Ster jeugd gaat langs de deuren om zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de verkoop van deze loten zijn er alleen maar winnaars. Jouw favoriete Ster speler die de loten verkoopt verdient er zelf een leuk zakcentje mee. Zijn hele team krijgt per lot een kleine opbrengst waarover het team zelf mag beslissen waaraan ze het uitgeven. Het grootste deel van elk verkocht lot gaat naar de jeugdopleiding van De Ster.

Lees snel verder voor het reglement.

grote clubactie website banner

De opbrengst zal onder andere gebruikt worden voor het vervangen van oude en versleten materialen van de jeugdopleiding.
Er zal ook een deel beschikbaar zijn voor de ondersteuning van diverse activiteiten van de jeugdopleiding, zoals de Sleep-Inn en Sinterklaas.
Het is een loterij, dus uiteindelijk maak je met elk gekocht lot kans op mooie prijzen.
Steun je speler, zijn team en zijn gehele club en koop loten.
Mocht er geen Ster speler bij jou langskomen, koop dan een of meerdere loten online.
Alvast bedankt voor je support.

Handleiding Grote club actie RKSV DE STER STEIN 2018

• Start verkoop loten 15 september 2018(niet eerder beginnen)
  • De loten kosten € 3,-- per stuk
  • De vereniging ontvangt per verkocht lot € 2,40, hiervan ontvangt de verkoper per verkocht lot € 0,50 en het team ook nog een € 0,50, dus hoe meer loten verkocht des te groter de opbrengst voor de verkoper en zijn team. De opbrengst van de vereniging komt ten goede van de jeugdafdeling.
  • Er zijn extra prijzen voor de 5 beste lotenverkopers: stertrainingspak-ster-rugzak, ster Hoodie, sterwedstrijd broek en een paar sterkousen.
  • Het team welke de meeste loten verkoopt, krijgt een bijdrage voor een teamactiviteit van € 40,--.
  • We werken met eenmalige machtigingen
  • Vul de machtiging goed en duidelijk in. Niet goed ingevulde machtigingen kunnen niet verwerkt worden, en leveren dus niets op voor de verkoper en de vereniging.
  • Lever het boekje uiterlijk voor 20 november 2018 in, dit kan in de daarvoor bestemde box in de kantine .
  • Verder kunnen de boekjes ingeleverd worden op:

Zaterdag 20 oktober tussen 10.30 uur en 12.00 uur Kantine
Maandag 5 november tussen 18.30 uur en 20.00 uur Jeugdadministratie
Dinsdag 6 November tussen 18.30 uur en 20.00 uur Jeugdadministratie
Zaterdag 17 november tussen 10.30 uur en 12.00 uur Kantine

• De trekking van de loterij is op 12 december 2018.
  • Op 31 januari 2019 ontvangt de vereniging de afrekening , en kan er gestart worden met het uitbetalen aan de verkopers.
  • De uitbetaling is in principe gepland op zaterdag 9 maart 2019 tussen 10.00 en 12.00 uur in de kantine .
  • Mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

grote clubactie steundester banner links

grote clubactie steundester banner links