Overig Ster nieuws

Vol trots mogen wij bekend maken dat CTC Transport de komende 3 jaar zal gaan fungeren als hoofdsponsor van onze verening. Het bedrijf van Marc en Corina Creuwels gelegen aan de Sanderboutlaan in Elsloo zal ons op allerlei manieren ondersteunen. We zijn blij dat we een Steinse ondernemer hebben kunnen vinden die onze vereniging een warm hart toedraagt. CTC is natuurlijk niet helemaal onbekend bij ons, daar zij al een aantal jaren fungeren als sponsor van de club. Komende weken zullen we zaken gaan uitvoeren, zodat ons 1e elftal er komende seizoen weer prachtig gekleed is. Marc en Corina bedankt!

hallenmasters left banner