Overig Ster nieuws

De Ster is blij te kunnen melden dat met ingang van het nieuwe seizoen Fysio Maatschap Snijders las nieuwe partner van onze vereniging gaat fungeren op gebied van de medische verzorging. Samen met onze verzorger Wesley gaan ze een plan van aanpak uitwerken voor de ondersteuning van onze verening.
Fysio Maatschap Snijders is geen onbekende bij onze vereniging, daar zij al jaren als sponsor fungeren. Het bedrijf heeft 4 vestigingen in de Gemeente Stein, waar onze leden straks gebruik van kunnen maken.

We heten John Snijders en zijn team van harte welkom bij onze vereniging en hopen op een prettige en langdurige samenwerking.

Verder willen wij FysioVison bedanken voor de samenwerking van de afgelopen 3 jaar.