Overig Ster nieuws

Afgelopen zondag werden onze Dames 1, via een gruwelijk spannende ontknoping, kampioen. Een geweldige TEAM-prestatie van een prachtige groep dames. Deze week zullen de ladies ongetwijfeld de Steinder en Meersser cafés onveilig maken, waarna ze aanstaande vrijdag zullen neerstrijken op ons Hetjen voor de jaarlijkse afsluitende feestavond. En op die feestavond zal één van de dames nog een persoonlijke prijs in ontvangst mogen nemen voor haar uitmuntende prestaties in het afgelopen seizoen. Want Bo Knoops prolongeert met verve haar topscorerstitel en zal dus opnieuw de gouden schoen in ontvangst mogen nemen.

Vorig seizoen stopte de teller bij Bo op 45 doelpunten en dit seizoen liet ze zien dat dat geen incident is. Want met 4 doelpunten in de laatste wedstrijd komt Bo opnieuw uit op een magnifiek aantal van maar liefst 40 goals. Proficiat Bo!!!!!!
Achter de ongenaakbare winnares leverde De Ster 1 topscorer Maarten Neuhaus een topprestatie tijdens de tweede seizoenshelft. Maarten sloot het seizoen af met 22 doelpunten en verdiende daarmee een transfer naar hoofdklasser Minor.

De top 3 wordt gecompleteerd door een tweetal geweldigde clubmensen. Veteraan Stef Conjour sukkelde dit seizoen geregeld met blessures en miste daardoor veel wedstrijden maar eindigt desondanks op het podium met 17 doelpunten. Datzelfde aantal werd bereikt door Rene Gooren. Vermeldenswaardig is dat Rene zijn 17e doelpunt van het seizoen afgelopen weekend scoorde, nadat hij twee avonden op rij tot diep in de nacht als DJ had gefungeerd op ons jeugdkamp waar hij de kids al had beloofd dat hij zou gaan scoren. Met 50 vermoeide maar dolenthousiaste kids op de tribune hield Rene woord. Hulde!

Als u de ranglijst doorneemt komt u daarop ook de topscorers van de diverse teams tegen. Bij de dames ging die eer naar Bo maar ook Joy Creuwels (16) en Siri Vroemen (6) mogen zeker genoemd worden. Bij De Ster 4 werden de meeste goals gescoord door Rachid Bourja (12), Jenki Jevric (11) en Raoul Dassen (9). Bij De Ster 3 waren, naast Rene, ook Serge Grobbee (10) en Maikel Melis (9) dit seizoen vaak trefzeker. Bij De Ster 1 mag, naast Maarten, ook Thijs Nieuwland (8) genoemd worden. Bij De Ster 2 was Steve Krijgsman met 8 doelpunten topscorer, ondanks vele maanden blessureleed. En bij de veteranen mag, naast Stef, ook de productie van Rob Schulpen (15), Levi Nelissen (8), Dennie Vorstermans (7) en Bart Pantus (7) vermeld worden.

Tot slot is vermeldenswaardig dat onze vereniging dit seizoen slechts 26 spelers kende die meer doelpunten scoorden dan de 69-jarige veteraan Will Leurs, die er toch maar mooi weer 4 inschopte.

Een dikke proficiat aan alle topscorers en met name ook aan hun ploeggenoten, aan wiens harde werken onze goalgetters hun succes te danken hebben.

Rob Sjulpe

1.