Overig Ster nieuws

Vrijdagavond 15 juni gaat de agenda's in als een van de belangrijkste avonden van voetballend Stein. Startend met een erewedstrijd voor het zeer verdienstelijke Walking Football team gevolgd door de krachtmeting tussen veteranen en veterinnen, waar met gepaste publiekswissels voetbal-afscheid genomen zal worden van een aantal spelers.
Sluit aan vanaf 18:30 uur, iedereen is tijdens de overvolle feestavond van harte uitgenodigd om ook de eervolle vermeldingen van verschillende vrijwilligers kracht bij te zetten.
Bekijk de poster voor het volledige programma.

RKSV De Ster Seizoensafsluiting 2018 1000