Overig Ster nieuws

De ienie mini trainingen zitten er alweer op! 6 weken lang hebben nieuwe talenten laten zien wat ze al kunnen op het voetbalveld. Dribbelen om de paaltjes heen, schieten op goal, schieten over de goal, partijtje, ballen van de pionnen af schieten en natuurlijk een heleboel tik spelletjes. De mooiste voetbal outfits kwamen voorbij! Iedere week was er veel plezier bij het kennis maken met voetballen. Een aantal kinderen zijn zelfs al komen meetrainen met de "grote" kinderen die al bij De Ster voetballen. Uiteraard hebben we de laatste les afgesloten met een broodje knakworst. Dat hoort er inmiddels helemaal bij!

 
De ienie mini trainingen waren ook dit jaar weer zeer geslaagd!
De opkomst was geweldig.
Bedankt iedereen!
Ook alle hulptrainers die geholpen hebben de afgelopen weken, heel erg bedankt!
 
Veel voetbalplezier voor iedereen gewenst deze zomer. Hopelijk tot volgend jaar! Voor de kinderen die al oud genoeg zijn om bij de eerste groep van De Ster mee te voetballen, tot snel!
De trainingen zijn op woensdag van 18.15 uur tot 19.15 uur.
 

ieniemini art

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.