Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Aan het eind van het lopende seizoen zal weer de gouden schoen worden uitgereikt aan de algeheel topscorer van alle seniorenteams. Vorig seizoen ging die prijs naar Bo Knoops met het bizarre aantal van 45 goals. Daarmee kaapte ze de felbegeerde bokaal weg voor de neus van Stef Conjour, die namens de veteranen tot het zeer respectabele aantal van 25 doelpunten kwam.

Net zoals voorgaande jaren tellen enkel de in competitieverband gescoorde doelpunten mee. In deze update zijn alle doelpunten tot en met 2 april verwerkt. Inmiddels is volkomen helder dat het een race zal worden die tot het einde van het seizoen spannend blijft.

Grootste kanshebber op dit moment lijkt titelverdedigster Bo Knoops te zijn. Haar productie na de winterstop is weer groot geweest, waarbij overigens opvalt dat Bo doelpuntloze wedstrijden afwisselt met wedstrijden waarin ze meerdere malen het doel treft. Bo voert de ranglijst aan met 18 goals. Ze wordt echter op de huid gezeten door de man die een ongekend productieve periode achter de rug heeft: Maarten Neuhaus. Na de winterstop profiteerde Maarten namelijk optimaal van het feit dat enkel De Ster 1 meer dan 2 competitiewedstrijden heeft afgewerkt in 2018. Met maar liefst 11 doelpunten in 2018 komt zijn seizoentotaal voorlopig uit op 17 gescoorde doelpunten.

Het podium wordt gecompleteerd door veteraan Rob Schulpen, die enige tijd de ranglijst aanvoerde maar die momenteel hinder ondervindt van enerzijds een groot aantal afgelaste wedstrijden en anderzijds een schrijnend gebrek aan aangeboren “tor-instinct”. Voor Rob staat de teller inmiddels op 15.

Vlak achter dit leidende trio mogen zeker ook de prestaties van Joy Creuwels (11), veteraan Stef Conjour (11), De Ster 3 speler Rene Gooren (10), De Ster 4 speler Rachid Bourja (9), en De Ster 2 speler Steve Krijgsman (8) genoemd worden. Veteraan Levi Nelissen staat eveneens op 8 doelpunten maar zal zijn score ook niet verder opvoeren omdat hij volop in training is voor de Iron Man in Maastricht.

In de enig overgebleven vader-zoon competitie is De Ster 4 speler Jenki Jevric (6) voorlopig zijn zoon Marko (4) nog steeds de baas. De titel van meest scorende verdediger komt voorlopig op naam van De Ster 1 captain Guido Rutten met 3 goals. Tot slot is vermeldenswaardig dat onze vereniging dit seizoen slechts 24 spelers kent die meer doelpunten scoorden dan de 69-jarige veteraan Will Leurs, die er alweer 3 in het netje heeft liggen.

Wij wensen alle topscorers ook de laatste maanden van dit seizoen veel succes toe bij hun doelpuntenjacht. Tot nog toe belooft het dit seizoen een spannende race te worden.

Succes!

Rob Sjulpe

 

Naam

Team

Goals

1.

Bo Knoops

Dames

18

2.

Maarten Neuhaus

1e

17

3.

Rob Schulpen

Vet.

15

4.

Joy Creuwels

Dames

11

 

Stef Conjour

Vet.

11

6.

Rene Gooren

3e, 5e

10

7.

Rachid Bourja

4e

9

8.

Levi Nelissen

Vet.

8

 

Steve Krijgsman

2e

8

10.

Jenki Jevric

4e, 5e

6

 

Misha Dreessen

Vet.

6

12.

Thijs Nieuwland

1e

5

 

Luc Spaans

2e

5

 

Mick Creemers

3e

5

 

Abby Bourja

4e

5

 

Raoul Dassen

4e

5

17.

Hassan Benabdellouahab

1e

4

 

Marko Jevric

1e

4

 

Giel Piereij

1e

4

 

Luca Bruijnestein

2e

4

 

Hoessein Benabdellouahab

2e

4

 

Serge Grobbee

3e

4

 

Marco Verhoeven

3e

4

 

Maikel Melis

3e

4

25.

Guido Rutten

1e

3

 

Erik Paulissen

2e

3

 

Thijs Kemp

3e

3

 

Ralph Janssen

3e

3

 

Michel Beks

3e, 4e

3

 

Cindy "Nel"

Dames

3

 

Siri Vroemen

Dames

3

 

Steef van de Woude

Vet.

3

 

Ron Marchall

Vet.

3

 

Will Leurs

Vet.

3

 

Denny Vorstermans

Vet.

3

36.

Davy Hodselmans

1e

2

 

Sjoerd Vanmulken

2e

2

 

Bart Linders

2e

2

 

Bob Schoutropp

3e

2

 

Mike Schippers

3e

2

 

Devon Moerkens

4e

2

 

Rachel van Erp

Dames

2

 

Kimberly Dieteren

Dames

2

 

Jean Maas

Vet.

2

 

Robbie van der Linden

Vet.

2

46.

Stan Goossens

1e

1

 

Jari Knoops

2e

1

 

Randy Walraven

2e

1

 

Tim Giebels

3e

1

 

John Pantus

4e

1

 

Ivo van den Bergh

4e

1

 

Nikky Ritterbeeks

Dames

1

 

Dyonne Conjour

Dames

1

 

Roger Daemen

Vet.

1

 

Robert Lucassen

Vet.

1

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.