Overig Ster nieuws

Donderdag 5 april a.s. kun je met de spelersbus meerijden naar de bekerwedstrijd tegen Wittenhorst 1. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Horst in Horst.
In de spelersbus is ruimte voor supporters, wie mee wil mag tegen een vrijwillige bijdrage plaatsnemen. Als je mee rijd meld je dan om uiterlijk 17:45uur op het parkeerterrein bij RKSV De Ster. Wil je je wel even aanmelden zodat we ongeveer weten hoeveel personen er mee gaan rijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen op vele supporters, wil je zelf rijden dan is dit het adres: Wittebrugweg 3 5961 NJ Horst

hallenmasters left banner