Overig Ster nieuws

Op zaterdag 17 maart vindt op de KNVB Campus in Zeist de landelijke CP-voetbal talentendag plaats. Dé kans voor voetballers met CP of niet aangeboren hersenletsel (NAH) om een plekje in het Nederlands CP-voetbalteam te bemachtigen! Ken jij talentvolle, hardwerkende en ambitieuze voetballers met CP of NAH die met grote trots het Oranjeshirt willen dragen? Zorg er dan voor dat zij zich aanmelden voor de CP-voetbal Scoutingsdag op 17 maart!

Lang niet iedereen is op de hoogte van het bestaan van CP-voetbal en het Nederlands CP-voetbalteam.

CP-voetbal wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. De beschadiging is meestal het gevolg van een geboortetrauma (Cerebrale Parese), maar kan zich ook later voorgedaan hebben door bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct of hersentumor. Spelers die in coma hebben gelegen en hier een licht motorisch probleem aan hebben overgehouden komen ook in aanmerking voor het CP-team.

Kijk daarom voor meer informatie en om je aan te melden op cpvoetbal.nl

MEER INFO VIND JE IN DIT FILMPJE EN DEZE FLYER

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht