Overig Ster nieuws

Zondag ochtend 25 maart, van 10 tot 11 uur start de eerste training in 2018 voor de ienie mini's van RKSV De Ster. Kinderen die geboren zijn in de jaren 2012, 2013 en 2014 mogen gratis en geheel vrijblijvend deelnemen aan de trainingen. De kinderen hoeven niet ingeschreven te worden bij de club. Kinderen die ouder zijn, mogen een gratis proefles meedoen bij de training van JO6. Voor meer info kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de trainingen van de ienie mini's staat plezier voorop! Je hebt geen speciale kleding nodig, alleen een goed humeur en veel lol. De kinderen maken op een speelse manier kennis met voetballen. Dribbelen met de bal, kei hard schieten in de goal, spelletjes en natuurlijk een bekertje ranja.

Woont er een klein voetbaltalent in jullie huis?

Of heb je gewoon zin in een sportieve zondagochtend? Kom dan vanaf 25 maart meedoen met de ienie mini trainingen. De trainingen zullen net als voorgaande jaren worden geleid door enthousiaste trainers en ouders. De leiding is ook dit jaar in handen van Evita Neilen, trainster van de JO7 ( jeugd onder 7 ). Ook de trainer van de JO6 ( jeugd onder 6 ) zal een aantal keren meehelpen.

Wil je meedoen? Ja natuurlijk! Stuur dan even een e-mail met je gegevens naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten dat we je mogen verwelkomen.

De overige zondagen zijn na 25 maart: 8 april, 15 april, 22 april, 29 april en 6 mei

We verwachten net als de voorgaande jaren op een grote opkomst en veel plezier!

Jeugdcommissie RKSV De Ster

ienie mini voetbal bij RKSV De Ster

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht