Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Nee hij vertrekt niet voorgoed uit het mooie Meers, maar hij krijgt via zijn opleiding de unieke kans om leer en levenservaring op te gaan doen in het arme Mongolië. Pim is 5e jaars aan het atheneum Trevianum in Sittard. In juli van dit jaar gaat hij met 35 medeleerlingen, begeleiders en een arts 3 weken op reis. De kosten van de reis moeten ze zelf betalen. Geld dat ze ter plaatse willen besteden voor hulp moeten ze via vele zelf te organiseren activiteiten bij elkaar proberen te krijgen.

de ster pim lebens fifa18 0

Pim heeft een flyer uitgebracht met alle informatie over de reis. Spreek hem er gerust over aan. Hij is namelijk op zoek naar sponsoren die willen bijdragen zodat er in Mongolië zo veel mogelijk hulp geboden kan worden tijdens het verblijf.

Pim Lebens heeft bij De Ster al de nodige voetbaljaren achter de rug. Momenteel speelt hij niet onverdienstelijk in de JO17-1. En via deze verbondenheid heeft hij gebruik gemaakt van de FiFa18 toernooiavond voor de volwassenen bij De Ster afgelopen zaterdag 13 januari. Aangezien de consoles toch al aanwezig waren heeft Pim een toernooimiddag voor de jeugd georganiseerd. Zij konden zich inschrijven voor slechts 1 euro, of meer als je dat wilde. De middag was een succes. Met een op zo’n korte tijd georganiseerd toernooi waar zo’n 20 deelnemers zich voor hadden ingeschreven.
RKSV De Ster had toegezegd het opgehaalde bedrag te verdubbelen waardoor aan het eind van de dag een leuke opbrengst van 67 euro bijgeschreven kon worden in het kasboekje van Pim.

Wij wensen hem vanuit De Ster veel succes en een leerzaam verblijf straks.

Mocht jij ook willen bijdragen? Schroom dan niet en neem contact op met Pim via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gewoon storten op de speciale rekening kan ook:
NL03RABO 0135 0142 04 t.n.v. Stichting Trevianum o.v.v. Pim Lebens.

Zodat hij ook echt zijn doel kan bereiken. Na de reis zal Pim een verslag via zijn speciale Facebook pagina Pim goes Mongolië 2018 uitbrengen waarop alle avonturen na te beleven zijn.

https://www.facebook.com/Pim-goes-Mongoli%C3%AB-2018-696984290496291/

de ster pim lebens fifa18 1

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.