Overig Ster nieuws

De Ster aan kop in nieuwe Jan Linders !

Maar hekkesluiter bij het on line stemmen : stem iedere dag  http://www.janlinders.nl/sponsoring/clubspaaractie/

Doe nu uw boodschappen bij de fonkelnieuwe Jan Linders ....en spaar mee voor De Ster

Bij het afrekenen van uw boodschappen ontvangt u vanaf nu clubmunten. (1 munt voor iedere 10 euro)

U kunt bij het verlaten van de winkel deze clubmunten doneren aan een aantal verenigingen, waaronder RKSV De Ster. Hoe meer munten in de koker van De Ster terecht komen, hoe groter het geldbedrag dat ten goede komt aan onze jeugdafdeling.

Doe voortaan dus alle boodschappen bij de Jan Linders...en help zo de jeugd van De Ster !

De aktie loopt tot medio Oktober. De Jeugd van De Ster zal zich op zaterdag 4 Oktober presenteren in het nieuwe pand !

Daarnaast vragen we onze leden en supporters om iedere dag even te stemmen (on line) op ons cluppie.