Overig Ster nieuws

Zondag 7 januari mochten Jean en Ronny hun teams laten oefenen.  In wat meteen de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was lieten beide teams hun krachten zien. De Ster presteerde goed en met een overtuigende overwinning lieten ze zien klaar te zijn voor de tweede seizoenshelft. Aansluitend konden leden en supporters de handjes schudden op het nieuwe jaar en werden al borrelend de jubilarissen bedankt voor hun jarenlange verbondenheid met hun club.

RKSV De Ster MMC Weert 1

RKSV De Ster MMC Weert 2

Voorafgaand aan de jubilarissen werd een bijzonder persoon vereeuwigd met zijn naam trots prijkend op een naambord waarmee de koffiehoek in de serre zijn naam kreeg.

Martinus Smeets werd in de herinneringen geplaatst als oud voetballer maar vooral als oud scheidsrechter. Vele jaren heeft hij verdienstelijk over de velden gerent om menig partijtje volgens de regels te laten verlopen.

RKSV De Ster de lange the

De laatste jaren is hij in al zijn bescheidenheid verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen en begeleiden van de scheidsrechters van het eerste wat zeer op prijs wordt gesteld door de arbitrage.
Voortaan zal de door Bo-Tek BV gesponsorde koffiehoek de naam ‘De lange Thé’ dragen.

RKSV De Ster de lange the bo tek

Vervolgens waren de jubilarissen aan de beurt. Hun naam vereeuwigd op een persoonlijk plaquette werden hun bijzondere momenten ondubbelzinnig in dichtvorm voorgedragen door Sterman Willem.

Misha Dreessen, 25 jaar

RKSV De Ster jubilaris Misha Dreessen

Paul Janssen, 25 jaar

RKSV De Ster jubilaris Paul Janssen

Ron Marchal, 25 jaar

RKSV De Ster jubilaris ron marchal

John Smeets, 50 jaar

RKSV De Ster jubilaris John Smeets

Eddy Ubbink, 30 jaar lid kon er helaas niet bij zijn. Hij zal op een later moment geeerd worden.

Prins Erwin mocht de loten trekken van de nieuwjaarsloterij, kijk hier voor de uitslag.

RKSV De Ster loterij prins Erwin Gelissen