Overig Ster nieuws

Via de onderstaande link krijg je het overzicht van de winnende loten.
RKSV De Ster bedankt alle deelnemers die door het grote aantal verkochte loten de aanschaf van het scorebord een stuk dichterbij hebben gebracht. Hierover komt meer nieuws zodra er meer bekend is.

Een aantal prijzen zijn nog niet opgehaald. Deelnemers kunnen zich met het originele winnende lot melden bij een van de bestuursleden of in de kantine. Mocht de prijs niet meteen overhandigd kunnen worden dan zal op dat moment afgesproken worden wanneer de prijs uitgereikt wordt.

De prijzen kunnen tot 15 februari opgehaald worden.

988 - Fiets (Hoofdprijs)
277 - Envelop met consumptiekaart (troostprijs)
616 - Voetbal (troostprijs)

Bioscoopbonnen;
650, 023, 623, 627

Tas;
318, 274, 667, 987, 270

Typefouten voorbehouden, aan deze publicatie kunnen geen rechten ontleent worden. De loterij was een éénmalige interne sponsoractie t.b.v. het scorebord.

Prijzen kunnen alleen met het originele lot afgehaald worden. Na 15 februari 2018 vervalt het recht op de nog niet afgehaalde prijs.

Het bestuur RKSV De Ster.

loterij RKSV de ster scorebord

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.