Overig Ster nieuws

Aan het eind van het lopende seizoen zal weer de gouden schoen worden uitgereikt aan de algeheel topscorer van alle seniorenteams. Vorig seizoen ging die prijs naar Bo Knoops met het bizarre aantal van 45 goals. Daarmee kaapte ze de felbegeerde bokaal weg voor de neus van Stef Conjour, die namens de veteranen tot het zeer respectabele aantal van 25 doelpunten kwam.

Net zoals voorgaande jaren tellen enkel de in competitieverband gescoorde doelpunten mee. In deze winterstop update wordt duidelijk wie de echte serieuze kanshebbers op de titel zijn. De lijst geeft een goed beeld van de krachtsverhoudingen omdat alle teams inmiddels 9 of 10 wedstrijden gespeeld hebben. Het aantal gescoorde doelpunten per team verschilt nogal. Onze selectieteams wisten het net tot op heden het minste te vinden met respectievelijk 16 en 18 gescoorde competitie-goals voor De Ster 1 en De Ster 2. Ons 4e elftal scoorde tot nog toe 24 maal en onze Dames en De Ster 3 scoorden elk 32 goals. Meest scorende team in de eerste seizoenshelft waren de veteranen met maar liefst 50 gescoorde doelpunten in 10 wedstrijden.

Ondanks enkele doelpuntloze wedstrijden als gevolg van een niet toegestaan alcohol-promillage heeft titelverdedigster Bo Knoops zich weer knap aan kop van de ranglijst genesteld. Bo moet de koppositie vooralsnog wel delen met veteraan Rob Schulpen. Beiden scoorden 13 doelpunten. Vlak achter dit leidende duo kenden De Ster 3 goalgetter Rene Gooren (10) en De Ster 4 nieuweling Rachid Bourja (9) ook een prima eerste seizoenshelft.

Onze selectieteams worden in de top van de ranglijst vertegenwoordigd door Maarten Neuhaus (6) en Steve Krijgsman (7). En ook veteranen Levi Nelissen en Stef Conjour (beiden 8 goals) doen nog volop mee om de eindoverwinning. Al zal Levi daarbij hinder ondervinden van zijn beperkte aanwezigheid, en Stef van het (u leest het goed:) veel te vaak afspelen van de bal. Tot slot mag ook Joy Creuwels (7 stuks) zeker genoemd worden in het rijtje van veelscorende spelers.

Vermeldenswaardige statistiek is verder nog dat veteraan Will Leurs wederom de ranglijst aanvoert van minste gelopen meters per gescoord doelpunt. Will heeft het echter wel gepresteerd om ook op 68-jarige leeftijd tweemaal het netje te vinden in een half seizoen.

Wij wensen alle topscorers ook na de winterstop veel succes toe bij hun doelpuntenjacht. Tot nog toe belooft het dit seizoen een spannende race te worden.

Succes!

Rob Sjulpe

 

Naam

Team

Goals

1.

Bo Knoops

Dames

13

 

Rob Schulpen

Vet.

13

3.

Rene Gooren

3e, 5e

10

4.

Rachid Bourja

4e

9

5.

Stef Conjour

Vet.

8

 

Levi Nelissen

Vet.

8

7.

Steve Krijgsman

2e

7

 

Joy Creuwels

Dames

7

9.

Maarten Neuhaus

1e

6

10.

Abby Bourja

4e

5

 

Jenki Jevric

4e, 5e

5

 

Misha Dreessen

Vet.

5

13.

Serge Grobbee

3e

4

 

Marco Verhoeven

3e, 5e

4

 

Raoul Dassen

4e

4

16.

Guido Rutten

1e

3

 

Thijs Nieuwland

1e

3

 

Marko Jevric

1e

3

 

Hoessein Benabdellouahab

2e

3

 

Luc Spaans

2e

3

 

Thijs Kemp

3e

3

 

Mick Creemers

3e

3

 

Cindy "Nel"

Dames

3

 

Siri Vroemen

Dames

3

 

Steef van de Woude

Vet.

3

 

Ron Marchall

Vet.

3

27.

Hassan Benabdellouahab

1e

2

 

Davy Hodselmans

1e

2

 

Luca Bruijnestein

2e

2

 

Ralph Janssen

3e

2

 

Michel Beks

3e, 4e

2

 

Bob Schoutropp

3e

2

 

Mike Schippers

3e

2

 

Devon Moerkens

4e

2

 

Rachel van Erp

Dames

2

 

Kimberly Dieteren

Dames

2

 

Will Leurs

Vet.

2

 

Denny Vorstermans

Vet.

2

 

Jean Maas

Vet.

2

 

Robbie van der Linden

Vet.

2

 

Sjoerd Vanmulken

2e

2

42.

Giel Piereij

1e

1

 

Bart Linders

2e

1

 

Tim Giebels

3e

1

 

Maikel Melis

3e

1

 

John Pantus

4e

1

 

Ivo van den Bergh

4e

1

 

Nikky Ritterbeeks

Dames

1

 

Dyonne Conjour

Dames

1

 

Roger Daemen

Vet.

1

 

Robert Lucassen

Vet.

1

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.