Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

In overleg met de sponsor van het koffieapparaat in de aanbouw, de firma Bo-Tek, is besloten om de prijsvraag te verlengen. Er zijn al een aantal voorstellen binnengekomen voor een leuke naam, maar we hopen op een net-nog-iets-pakkender-exemplaar-die-de-lading-denkt… Onder andere vanwege de drukte van afgelopen weken kwamen we erachter dat niet iedereen op de hoogte was van deze actie. Daarom is besloten deze te verlengen. De bedoeling is om tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2018 de nieuwe naam bekend te maken. (Klik verder voor de prijsvraag).

Hier nog even de prijsvraag.

Weet jij een unieke, gepaste, treffende naam voor deze koffiehoek. Mail je voorstel met je naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'prijsvraag koffiehoek'. (Gebruik de link!)

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari. De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.

Prijs: 1 zoepkaart met bijbehorend schoteltje snacks + eeuwige roem.

Namens de sponsor: Succes!

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.