Overig Ster nieuws

In overleg met de sponsor van het koffieapparaat in de aanbouw, de firma Bo-Tek, is besloten om de prijsvraag te verlengen. Er zijn al een aantal voorstellen binnengekomen voor een leuke naam, maar we hopen op een net-nog-iets-pakkender-exemplaar-die-de-lading-denkt… Onder andere vanwege de drukte van afgelopen weken kwamen we erachter dat niet iedereen op de hoogte was van deze actie. Daarom is besloten deze te verlengen. De bedoeling is om tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2018 de nieuwe naam bekend te maken. (Klik verder voor de prijsvraag).

Hier nog even de prijsvraag.

Weet jij een unieke, gepaste, treffende naam voor deze koffiehoek. Mail je voorstel met je naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'prijsvraag koffiehoek'. (Gebruik de link!)

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari. De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.

Prijs: 1 zoepkaart met bijbehorend schoteltje snacks + eeuwige roem.

Namens de sponsor: Succes!

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.