Overig Ster nieuws

De Grote Clubactie is een mooie manier om extra geld voor de vereniging én jezelf te verdienen.
Met dit jaar een succesvolle verkoop van ongeveer 1150 loten is er voor de club zo'n 1900 euro opgehaald. De Ster wil dan ook alle lotenverkopers bedanken voor hun geweldige inzet. Ondanks dat er minder leden loten verkocht hebben zijn er ongeveer 200 loten méér dan vorig jaar verkocht, super!
De uitbetaling van de loten zal begin volgend jaar bekend gemaakt worden.

hallenmasters left banner

activiteitenoverzicht