Overig Ster nieuws

Afgelopen zaterdag stond er voor onze jongste jeugdteams opnieuw de Sinterklaasviering op het programma. In een feestelijke aangeklede kantine werd de Sint met zijn twee Pieten door de ongeveer 30 aanwezige kinderen met luid gezang onthaald. Nadat het eerste snoepgoed was buitgemaakt door de kinderen, werd de groep in tweeën gedeeld. De JO6- en JO7-spelers mochten binnen blijven en werden een voor een bij de Sint geroepen. Die had via zijn luister-Pieten over elk kind een leuk verhaaltje gehoord en dat deelde hij met alle aanwezigen. De kinderen kregen allemaal een cadeautje en wat lekkers en de echte durfals mochten op het podium ook nog een liedje zingen.

sint art 2017

De JO8- en JO-9 spelers mochten intussen naar buiten. Daar stond hen een verrassingswedstrijdje te wachten. Ze moesten het namelijk opnemen tegen een zestal spelers van ons eerste en tweede elftal. En dat deden ze vol overgave. Sterker nog: de wedstrijd werd door de kinderen gewonnen waardoor ze na afloop een voor een mochten “kontje-knallen”  op hun tegenstanders.

Vervolgens werden de rollen omgedraaid. Nu mochten de JO8- en JO9-spelers op bezoek bij de Sint en mochten de allerkleinsten gaan voetballen tegen onze selectiespelers. En ook onze allerkleinsten wisten hun wedstrijdje te winnen.

Na afloop werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt en vonden de kinderen dat ook de Sint een penalty moest nemen. De Sint haalde een 280-jaar oude truc uit de oude doos door de keeper eerst af te leiden, om de bal vervolgens rustig in het netje te deponeren.
Alle kinderen en ouders hebben het prima naar hun zin gehad, zoals ook blijkt uit de bijgevoegde foto’s.

We bedanken Bob Dukers, Stan Goossens, Luc Spaans, Jari Knoops, Frank Haenraets en Roel Heffels voor hun medewerking aan de wedstrijdjes tegen de kinderen. Tom Keulen zijn we dank verschuldigd voor het aankleden van de kantine en het aan elkaar praten van de middag. En het grootste woord van dank gaat wederom naar Resi Conjour voor het organiseren van de hele middag.

Rob Schulpen

Klik op de afbeelding voor nog meer foto's van het Sinterklaasfeest.

sint art 2017 front 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.