Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

De Ster jeugd gaat langs de deuren om zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de verkoop van deze loten zijn er alleen maar winnaars. Jouw favoriete Ster speler die de loten verkoopt verdient er zelf een leuk zakcentje mee. Zijn hele team krijgt per lot een kleine opbrengst waarover het team zelf mag beslissen waaraan ze het uitgeven. Het grootste deel van elk verkocht lot gaat naar de jeugdopleiding van De Ster.

De opbrengst zal onder andere gebruikt worden voor het vervangen van oude en versleten materialen van de jeugdopleiding.
Er zal ook een deel beschikbaar zijn voor de ondersteuning van diverse activiteiten van de jeugdopleiding, zoals de Sleep-Inn en Sinterklaas.
Het is een loterij, dus uiteindelijk maak je met elk gekocht lot kans op mooie prijzen.
Steun je speler, zijn team en zijn gehele club en koop loten.
Mocht er geen Ster speler bij jou langskomen, koop dan een of meerdere loten online.  
Alvast bedankt voor je support.

LET OP!

18 november a.s. is het klaar, dan moeten alle boekjes ingeleverd zijn. Ook als je geen loten verkocht hebt! In het jeugdsecretariaat staat een Clubactie doos waarin je de boekjes kunt doen. Je mag ze ook afgeven aan je trainer of een staflid. 

grote clubactie website banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.