Overig Ster nieuws

De landelijke trend volgend op weg naar de 'gezonde kantine' zul je steeds meer 'uitdagingen' tegenkomen om gezond bezig te zijn. Daarom willen wij je graag verleiden om na de wedstrijd een gezonde hap te nemen uit een van de vele soorten fruit die wekelijks vers in de kantine verkrijgbaar zijn.
Om je keuze een stukje gemakkelijker te maken vragen we slechts een kleine vergoeding.
De keuze wordt dan 'snoepzak' of 'fruit'.
Namens het bestuur RKSV De Ster.

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen