Overig Ster nieuws

Beste Sportvrienden,
In 1967, 50 zomers geleden, is bij RKSV De Ster de 'veteranen afdeling' opgericht. De belangen waren en zijn groot. Lekker nog wat ballen is natuurlijk de essentie. 
Maar de bekende derde helft en het daarin bijhouden van de rijke voetbalcontacten is wellicht nog belangrijker. Op het veld laten wij zien dat het leven meedogenloos is. Niet meer zo snel, niet meer zoveel lucht, breekbaarder en noem maar op. Na de wedstrijd zijn veteranen echter onverslaanbaar. Bij De Ster nu al 50 jaar! Groot Feest!

Wij willen dat heel graag samen met jullie vieren op 9 september aanstaande vanaf 20 uur. Onze kantine is, uitgebreid met wat tenten, `the place to be`.

De fameuze DJ Will zorgt op zijn bekende en geniale wijze voor de muzikale omlijsting. Ook is er gezorgd voor een aantal regionaal bekende artiesten.

Het beloofd een spektakel te worden waarbij de regionale voetbalwereld sterk vertegenwoordigd is. Zorg dat je er bij bent, wij heten jullie van harte welkom.

Sportieve groeten,
Feestcommissie De Ster veteranen

goed fout feest

walking football poster

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.