Overig Ster nieuws

Tijdens de open dag bij voetbalvereniging RKSV De Ster op zondag 10 september a.s. is er bijzondere aandacht voor het meidenvoetbal. Voor de meisjes en dames is er vanaf 10:30 uur tot 12:30 uur o.a. een proeftraining voor de leeftijdscategorie MO13 en MO15 (meisjes onder 13 en 15 jaar). Om het feestje compleet te maken wordt er ook een zumba clinic gegeven om op die manier de conditie te peilen. DJ's zullen de muziek verzorgen en de voetbalmeiden weten de gezelligheid zelf prima in te vullen. Dit is een uitstekend moment om eens vrijblijvend kennis te maken met meisjesvoetbal én de altijd uitstekende sfeer te proeven bij RKSV De Ster. Je mag alles vragen en krijgt ook meteen een rondleiding door het gebouw zodat je je er snel thuis zal voelen. Kom, kijk en doe mee tijdens de vriendinnendag op zondag 10 september.

 vriendinnendag17

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.