Overig Ster nieuws

Dinsdagochtend 18 juli 2017 bereikte ons het trieste nieuws dat Sjeng van Kan - omringd door zijn naasten-  op 86 jarige leeftijd is gestorven. Het afscheid van Sjeng kwam niet onverwacht maar het verdriet is daarom niet minder. We verliezen met Sjeng immers een groot Sterman; Hij was decennia lang kartrekker van de supportersclub, voorman van de Wirkploog en altijd op of rond de velden te vinden. Maar bovenal was Sjeng het trotse boegbeeld van een echte Ster familie. Bestuur, leden en supporters dragen dit verlies samen met hen.

Sjeng rust nu maar. Jouw Ster zal altijd stralen.

sjang van kan site

activiteitenoverzicht