Overig Ster nieuws

Ook dit jaar hebben veel leden van de Rabobank hun stem uitgebracht op De Ster. Met 311 stemmen brachten zij ons in de top 10 op een verdienstelijke 9e plaats. Daarmee stonden wij niet alleen als enige voetbalclub maar ook als enige sportclub in de top 10. Tijdens de bekendmaking van de prijs, in de feesttent in Genhout, maakte een lid van de Steinder Garde de alleszeggende opmerking 'maar bij De Ster leeft het ook'.
Deze notering is goed voor een bedrag van € 1558,11 dat geheel ten goede komt aan de jeugdopleiding.
RKSV De Ster bedankt alle Rabobank leden die hun stem aan ons toevertrouwd hebben en ons daarmee een mooie financiële ondersteuning hebben gegeven.

Voor het tweede jaar op rij dichten we ons dus de titel populairste sportclub van de regio toe. Voorzitter Raymond Dukers glom tijdens het Rabo Event in Genhout donderdag van trots toen de uitslag bekend werd gemaakt. “hartverwarmend dat zoveel mensen ons steunen. Met een recordopbrengst van 1558 euro en een negende plaats “overall”  mogen wij met zijn allen hartstikke trots zijn”.

Overigens staat er tussen de 8 bovenliggende instanties en verenigingen nog een Steinse naam, namelijk 'Société St. Martin Fanfare de Stein'. De Rabo-Inwoners van Stein hebben het dus helemaal gesnapt! Iedereen bedankt voor de steun aan onze verenigingen en de Rabobank die haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio andermaal onderstreept!!

Door de diversiteit van de club fungeert De Ster als een verbindende factor binnen de vele bevolkingsgroepen, leeftijden en culturen die Stein rijk is. Deze top 10 notering laat ook zien dat De Ster zijn werk en taak goed doet binnen de gemeente. De clubkas aktie van de Rabobank mag namelijk gezien worden als een publieksprijs.

Waarderingen als deze geven ook naar het bestuur én de vele vrijwilligers een impuls om met veel energie door te gaan en nieuwe initiatieven te ontplooien. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een G-team en het Walking Football. Meer info hierover via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nogmaals bedankt voor je stem en steun!!!

rabo clubkas vierkant 2018 banner links

SoccerChallenge2017 left