Overig Ster nieuws

Na de enerverende slotfuif en zeven lange dagen zonder voetbal is het vrijdag zover. Seizoen 17/18 wordt om 19.30 formeel afgetrapt in de kantine. De poetsploeg heeft haar werk gedaan, de spaarkas hangt weer in de ijzers en de leidingen zijn gespoeld. De kantine staf laat weten weer zin in te hebben in het nieuwe seizoen. “Het lange wachten viel ons wat zwaar maar we kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen” aldus Barchef Jo.
Het bestuur heeft besloten dat de huidige kantine prijzen tot 31/12 gehandhaafd blijven. Afspraak dus aanstaande vrijdag veur ein lekker gleaske beer en veul plezeer.
Zoals bekend start de 36koppige selectie aanstaande maandag (!) onder leiding van de nieuwe staf Maas/Janssen/Crutzen al  zal laatstgenoemde er vanwege scoutingswerkzaamheden in Latijns Amerika niet bij kunnen zijn.

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

rabo clubkas vierkant 2018 banner links

SoccerChallenge2017 left

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

fysiovision links

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.