Overig Ster nieuws

Het seizoen 2016/2017 zit er dan nu toch definitief op. Via de facebook pagina kunnen de eindstanden bekeken worden en dan kun je maar één conclusie trekken: "we hebben het verdomd goed gedaan".
Maar met een feestje sluit je dan toch een jaar zwoegen echt af en bedank je iedereen voor zijn en haar inzet. Kijk ook verder voor de foto's.

 web2 pano de ster

 web3 Evita de sterElke vrijwilliger die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om de club draaiende te houden: van harte bedankt! En dat deden we in de vorm van een feestje waarvoor iedereen uitgenodigd was. De opkomst was goed, groot en gezellig.

 web4 ronny de sterGedurende de gehele avond werden er een aantal mensen in het zonnetje gezet. Zoals de wirkploog die drie ochtenden per week de boel schoon en werkend houden, Evita werd voor haar inzet beloont met de 'jeugdleider van het jaar' prijs, uitgereikt door de NKS. Ronny kreeg op de valreep nog de "Sterman van heet jaar" prijs voor zijn gehele inzet van de afgelopen jaren. Maar ook veel anderen werden bedankt voor hun toewijding en betrokkenheid bij De Ster.

Bekijk de foto's om nog eens na te genieten. Klik hier of op een van de foto's. (beschikbaar tot 31-8-17)

 web1 pano de ster

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

rabo clubkas vierkant 2018 banner links

SoccerChallenge2017 left

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

fysiovision links

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.