Overig Ster nieuws

Het seizoen 2016/2017 zit er dan nu toch definitief op. Via de facebook pagina kunnen de eindstanden bekeken worden en dan kun je maar één conclusie trekken: "we hebben het verdomd goed gedaan".
Maar met een feestje sluit je dan toch een jaar zwoegen echt af en bedank je iedereen voor zijn en haar inzet. Kijk ook verder voor de foto's.

web2 pano de ster

web3 Evita de sterElke vrijwilliger die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om de club draaiende te houden: van harte bedankt! En dat deden we in de vorm van een feestje waarvoor iedereen uitgenodigd was. De opkomst was goed, groot en gezellig.

web4 ronny de sterGedurende de gehele avond werden er een aantal mensen in het zonnetje gezet. Zoals de wirkploog die drie ochtenden per week de boel schoon en werkend houden, Evita werd voor haar inzet beloont met de 'jeugdleider van het jaar' prijs, uitgereikt door de NKS. Ronny kreeg op de valreep nog de "Sterman van heet jaar" prijs voor zijn gehele inzet van de afgelopen jaren. Maar ook veel anderen werden bedankt voor hun toewijding en betrokkenheid bij De Ster.

Bekijk de foto's om nog eens na te genieten. Klik hier of op een van de foto's. (beschikbaar tot 31-8-17)

web1 pano de ster

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250