Overig Ster nieuws

Het seizoen zit er voor alle seniorenteams op en dus is het tijd om de rekening op te maken voor de dames en heren topscorers. Waar we voorgaande jaren nog een spannende ontknoping hadden in de top van de ranglijst, was dit seizoen al in een vroegtijdig stadium duidelijk wie de ranglijst zou gaan aanvoeren. Bo Knoops leidde het gehele seizoen het klassement en kwam uiteindelijk uit op het geweldige aantal van 45 doelpunten. Een super prestatie van Bo die haar tijdens de afsluitende feestavond op 23 juni de gouden schoen 2016-2017 zal opleveren. Proficiat Bo!

Stef Conjour, die zijn zinnen had gezet op de trofee nu de veteranen eindelijk volwaardig mochten meedingen dit seizoen, eindigde op de tweede plaats met een respectabel aantal van 25 doelpunten. Daarbij moet aangetekend worden dat Stef, in tegenstelling tot voorgaande seizoenen, dit seizoen slechts een wedstrijd of 20 in actie kwam.

Het podium wordt gecompleteerd door Mick Creemers, na een machtige eindsprint waarin hij zowel namens zijn eigen 3e elftal, alsmede namens De Ster 5 en de veteranen wedstrijden afwerkte. Een échte teamspeler dus, die dit seizoen 16 maal het netje deed bollen.

Namens De Ster 2 nam Steve Krijgsman 14 treffers voor zijn rekening en eindigde Luc Spaans op 10 doelpunten. Bij De Ster 1 was Marko Jevric met 13 doelpunten de topscorer en deden Ricardo Lucassen (11) en Hassan Benabdellouahab (9) ook een serieuze duit in het zakje. Bij De Ster 5 was Marco Verhoeven met 8 doelpunten de topscorer.

vrijwilligersavond de ster 2017

Rondom de uitreiking van de gouden schoen op 23 juni zullen tevens de winnaars van een aantal ‘neven-klassementen’ benoemd worden. Zo is er dit seizoen, voor het eerst, ook een ranglijst gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met een leeftijds-coëfficiënt én een ranglijst waarbij het aantal doelpunten wordt afgezet tegen het aantal gelopen meters. Verrassend genoeg worden beide ranglijsten aangevoerd door dezelfde speler. Maar daarover op 23 juni meer.

Voor nu feliciteren wij Bo met de winst van de gouden schoen en wensen wij alle topscorers én hun teamgenoten een heerlijke zomerstop toe met veel rust en veel honger naar nieuwe doelpunten.

Tot 23 juni!

Rob Schulpen