Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Op zaterdag 20 mei stond het uitstapje van de hele mini f op het programma.
Met maar liefst 35 papa's, mama's, broertjes, zusjes en mini fjes vertrokken we die ochtend vanaf de ster naar speeltuin t weike in geleen. De ouders hebben heerlijk genoten van het zonnetje ( en van 1 klein regenbuitje ). 
Kijk snel verder voor de foto's!

De kinderen hebben we af en toe zien langs rennen of rijden met een skelter. Voor de rest hebben ze zich fantastisch vermaakt! 
Jop had voor ons een heerlijke taart gemaakt. Deze was heerlijk! Ook werden de kids voorzien van chips en snoep. Als lunch hebben we met ons alles heel wat broodjes knakworst gegeten! Soms met zand, soms met wat gras, maar meestal gewoon met curry, frietsaus en mosterd. 
Het was een geweldige opkomst! Een heel geslaagd uitje van de mini f. Wat een groot team. 2 jaar geleden begon ik samen met 4 kinderen als mini f. Nu zijn het er veel meer.
groetjes Evita
minif1

minif2

minif3

minif4

minif5

minif6

minif7

minif8

minif9

minif10

minif11

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.