Overig Ster nieuws

Na de uitschakeling in de kwartfinale van de beker door hoofdklasser Blauw-Geel’38 is vanaf vandaag het vizier weer volledig gericht op de competitie. Het bereiken van de kwartfinale van de districtsbeker is een topprestatie, maar het behalen van de derde plaats in de eindrangschikking in de competitie is ook een prestatie van formaat en geeft zeer waarschijnlijk recht op deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. De eerste stap richting de derde plaats op de ranglijst moet zondag worden gezet in de wedstrijd tegen RVU.

Een overwinning is noodzakelijk voor de Ster, maar dat zal zeker geen makkie worden. Immers RVU strijdt tegen degradatie en doet er alles aan om de weg omhoog te vinden. De uitwedstrijd tegen de tegenstander eindigde indertijd in een 1-1 gelijkspel. De Ster slaagde er toen pas in om vlak voor tijd gelijk te komen ondanks dat men de veel betere ploeg was. Alleen in die wedstrijd werd heel duidelijk dat RVU niet veel kansen weggeeft, en de Ster moeite had om die paar kansjes die er kwamen te verzilveren. Het benutten van de kansen door de Ster daar zal het zondag om gaan. En natuurlijk kan ons team zondag ook de steun van de trouwe supporters weer goed gebruiken.

Anton