Overig Ster nieuws

Supporters en vrunj van De Ster opgelet. Weldra start de supportersclub weer met de jaarlijkse contributie inning. Als vanouds ontvangt u weer een clubcard en ligt er straks een mooie elftalposter voor u klaar. U kunt weer opteren voor een premium lidmaatschap waarbij u talloze andere gadgets ontvangt. U kunt echter ook voor een totaal supporters pakket (40 euro) kiezen. Daarbij bent u premium lid en ontvangt u een seizoenskaart die rechtgeeft op gratis entree tijdens alle 13 thuiswedstrijden. U kunt uw keuze aangeven op het formulier. Kunt u zolang niet wachten of heeft u andere vragen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

clubcard 2014 clubcard 2014