Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Supporters en vrunj van De Ster opgelet. Weldra start de supportersclub weer met de jaarlijkse contributie inning. Als vanouds ontvangt u weer een clubcard en ligt er straks een mooie elftalposter voor u klaar. U kunt weer opteren voor een premium lidmaatschap waarbij u talloze andere gadgets ontvangt. U kunt echter ook voor een totaal supporters pakket (40 euro) kiezen. Daarbij bent u premium lid en ontvangt u een seizoenskaart die rechtgeeft op gratis entree tijdens alle 13 thuiswedstrijden. U kunt uw keuze aangeven op het formulier. Kunt u zolang niet wachten of heeft u andere vragen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 clubcard 2014 clubcard 2014 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.