Overig Ster nieuws

Vandaag was alweer de 3de training van de Ienie mini's. Een stuk of 30 kinderen waren bij elkaar gekomen op het trainingsveld van De Ster. Ze voelen zich steeds meer thuis! De meeste kinderen beginnen meteen met een balletje te trappen. In alle goalen worden doelpunten gemaakt. Sommige kinderen willen eerst samen rustig het weekend bespreken.

im2Samen beginnen we met een dribbeloefening. In een hele lange rij, dribbelen de ienie mini talenten naar de overkant. Dat gaat al heel goed! Omdat ze te goed waren, hebben de trainers het moeilijker gemaakt. Ralph, Tijs, Axel, Erik en Evita zijn in het middel gaan staan om ze onderweg de bal af te pakken. Maar de ienie mini's dribbelden gewoon verder alsof er niemand stond!! We werden zelfs regelmatig door de benen gespeeld!

Erna begon een groepje met een schietoefening. Vanaf de handen van Ralph en Tijs schoten ze de bal over het doel heen. De aanvliegroute van maastricht aachen airport moest vandaag uitwijken vanwege de hoog vliegende ballen!

Na een ranja pauze, die hard nodig was in het warme zonnetje, gingen de kinderen weer verder met de training.

Bij Erik konden ze laten zien hoe hard ze konden knallen. Hulptrainer Kyon stond in de goal en had de grootste moeite om alle ballen tegen te houden in de mega grote goal.

Bij Evita konden een aantal kinderen laten zien dat ze al echte wedstrijden konden voetballen! In kleine partijtjes speelden de kinderen 3 tegen 3. Soms ging de bal nog in het verkeerde doel. Maar dat mocht de pret niet drukken. Een goal is een goal! Maakt niet uit aan welke kant.

Het was weer een hele sportieve zondag ochtend. Tot over 2 weken!

Groetjes Evita

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.