Overig Ster nieuws

Af en toe zijn er van die momenten dat je je extra trots voelt om deel uit te maken van onze vereniging. Vandaag was weer zo’n moment. Het begon met een telefoontje van Robin Heijnen. Robin heeft aan het begin van dit seizoen, na het verwerken van de teleurstelling over zijn noodgedwongen afscheid van het keepersvak, toch de motivatie gevonden om als voetballer van De Ster 2 en De Ster 3 actief te blijven. Daarnaast verzorgde Robin sinds dit seizoen op vrijdagavond de keeperstrainingen voor de keepers van de D1, D2, E1, E2 en F1. Robin doet dat met veel toewijding en plezier. Ook al kostte het hem elke week weer moeite om deze training te combineren met zijn werk als fysiotherapeut. Steeds weer wist hij zijn afspraken zo te plannen dat hij tijd kon vrijmaken voor het verzorgen van de keeperstraining.

Robin belde vanavond met het voor hemzelf positieve nieuws dat hij op zijn werk uitbreiding van zijn uren heeft gekregen. Het betekent helaas wel dat hij niet meer in staat zal zijn om de keeperstraining op vrijdag te verzorgen. Omdat Robin dit ontzettend vervelend vond, is hij meteen zelf op zoek gegaan naar een vervanger en binnen één uur was die vervanger al gevonden. Niemand minder dan De Ster 2 keeper Bastiaan Muijtjens heeft zich bereid verklaard om de rest van het seizoen op vrijdagavond de keeperstraining voor de jeugdkeepers te verzorgen.

Bij deze wil ik zowel Robin als Bastiaan een dik compliment maken hiervoor! Twee jonge gasten die bereid zijn om tijd vrij te maken om onze jeugdkeepers te helpen nóg meer plezier in het keepen te krijgen. Robin, bedankt voor de goede en leuke manier waarop je de trainingen tot nu toe hebt ingevuld en voor het zelf zoeken van een vervanger. En Bastiaan, geweldig dat je zo snel bereid was om de trainingen van Robin over te nemen. Jullie zijn met recht échte clubmensen!

Namens de hele jeugdafdeling van De Ster heel erg bedankt!
Rob Schulpen