Overig Ster nieuws

Afgelopen zondag 26 maart hebben we afscheid moeten nemen van Netje Smeets. Weduwe van Funs (Alphons) zaliger en de mam van kantinebeheerder Jo van Funs. Hoewel zij de zeer respectabele leeftijd van 95 jaar had bereikt en het einde al enige tijd nabij was wordt onze vereniging en de onlosmakelijke supportersclub toch met een groot verlies geconfronteerd. Funs en Netje waren immers supporters van het eerste uur die decennia lang geen zondag voorbij lieten gaan zonder ‘t Meigaat en later ‘t Hetjen te bezoeken.

De vele supporters van onze club, bestuur en leden betuigen medeleven aan Jo, Ans en de rest van de familie.