Overig Ster nieuws

Op zondag ochtend heel vroeg, het leek nog vroeger omdat de klok een uurtje vooruit was gegaan die nacht, verzamelden zich ongeveer 30 ienie mini talenten op het sportveld van de Ster. De ene sportoutfit was nog mooier dan de ander! Er waren een aantal bekende gezichten bij, die vorig jaar ook al meededen met de ienie mini’s.
Toen alle voetballers een bal hadden, zijn ze helemaal naar de andere kant van het veld gerend om daar een goal te maken. Het was heel ver! Maar bijna allemaal wisten ze de goal te raken. Vervolgens heeft iedereen rond gedribbeld met een bal. Onze mini fjes, Pim en Kyon hebben even voorgedaan hoe het ook alweer moest. Als de kinderen een teken hoorde, moesten ze stoppen en de voet op de bal zetten. Dat ging heel goed! Toen ze dat eenmaal onder de knie hadden, mochten ze de bal na achteren duwen zodra ze hun voet op de bal hadden gezet. Ook dat ging goed!

ieniemini1Vervolgens is de groep in 3 kleinere groepen verdeeld. Bij trainer Mark en assistent River, mochten de kinderen over de goal schieten. Dus niet erin, maar eroverheen! Dat ging veel kinderen goed af. Veel ballen vlogen ruim over de goal heen.

ieniemini2Bij trainer Stephan mochten de kinderen slalom langst de paaltjes dribbelen. Als ze dat succesvol hadden volbracht, kwamen ze bij een gigantische goal uit waar ze een doelpunt mochten maken. Maar doordat keepers Kyon en Pim in de goal stonden, moesten ze goed hard knallen om er doorheen te komen!

ieniemini3Bij trainer Frans en junior trainer Job, mochten de talenten door poortjes heen dribbelen. Natuurlijk stonden die poortjes niet recht achter elkaar. Maar toch wisten alle kinderen de bal netjes door de poortjes te dribbelen! Om het spannend te maken, stond junior trainer Job in de goal. Job heeft met ongelofelijke sprongen de ballen proberen uit de goal te houden. Helaas lukte dat niet bij al die geweldige schoten!

Het was een hele gezellige, sportieve voetbalochtend. Hopelijk tot volgende week!

Evita Neilen

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.