Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Op zondag 26 maart wordt er bij RKSV De Ster weer gestart met het Ienie Mini voetbal. Uit ervaringen van voorgaande jaren beperken we de deelname dit jaar tot kinderen uit de geboortejaren 2011, 2012 of 2013. Oudere kinderen zijn van harte welkom op woensdagen bij de trainingen van de Mini F. Jongere kinderen zullen nog een jaartje moeten wachten met deelnemen. 
Voor kinderen uit 2011-2013 is er elke zondag tussen 10.00u en 11.00u een training waarin ze op speelse wijze kennis maken met het voetballen. Vanzelfsprekend staat het plezier voorop.
De trainingen zijn gratis en deelname is vrijblijvend. Inschrijven bij de voetbalclub is niet nodig en ook de aanschaf van speciale kleding is niet nodig.

De trainingen zullen net als eerdere jaren worden geleid door enthousiaste trainers en ouders. De leiding is dit jaar in handen van Evita Neilen, trainster van onze Mini F.

Alle kinderen die spelenderwijs kennis willen maken met het voetballen of die gewoon een leuke, sportieve zondagochtend willen, zijn vanaf zondag 26 maart van harte welkom op sportpark ’t Hetjen in Stein. Het wordt op prijs gesteld als geïnteresseerden vooraf een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we een beeld hebben van het aantal deelnemende kinderen.

ienieminivoorjaar2016 1

We hopen net als eerdere jaren op een grote opkomst!

Jeugdcommissie RKSV De Ster

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.