Overig Ster nieuws

In de doucheruimten maken we gebruik van een eenvoudig lijkend doch afdoende ventilatiesysteem. Dit is nodig om schimmel te voorkomen door de vochtige lucht op de juiste manier af te voeren.
Deze kastjes meten de vochtigheid en sturen de ventilatie daarop aan. Het is van dusdanig belang dat hier niet mee gerommeld wordt dat wij iedereen nadrukkelijk willen vragen niet aan deze ventilatiekastjes te komen!

de ster ventilatie douche web2Het veranderen van de instellingen kan leiden tot het niet juist werken van de ventilatie. Afgekeurde doucheruimtes en sluiting ervan tot gevolg hebbende, plus hoge kosten voor schimmelreiniging. Dit kunnen we ons niet veroorloven. Schone en frisse doucheruimtes is niet alleen voor de gezondheid belangrijk maar het komt ook netjes en gastvrij over naar onze bezoekers. Bedenk maar hoe jij het vindt als je bij uitwedstrijden het met onverzorgde sanitaire voorzieningen moet doen.

Zo willen wij als club niet overkomen!
Maar het belangrijkste is jullie gezondheid. Laat de ventilatiekastjes staan zoals ze zijn ingesteld.

Bedankt namens het bestuur.

de ster ventilatie douche pano1