Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

rksv de ster vs shh

Komende zondag 19 februari staat er op het Ster complex een absolute topwedstrijd op het programma. De nummer twee en drie van de ranglijst treffen elkaar met als directe inzet het winnen van de tweede periodetitel. Daarbij heeft SHH uit Herten genoeg aan een gelijkspel, en moet de Ster winnen. Op papier heeft SHH het dus iets makkelijker dan de Ster. Beide ploegen zijn op dit moment in uitstekende vorm, dus het kan een zeer mooie wedstrijd worden. Wij hopen dat veel inwoners en supporters van Stein en omstreken ervoor kiezen om naar ons complex te komen om de Ster ploeg aan te moedigen, ook al zijn er vanmiddag diverse carnavalsactiviteiten in het dorp. Het Ster team verdient de steun van een groot leger supporters in deze uiterste belangrijke wedstrijd. Misschien kunnen carnavalsactiviteiten en deze beladen wedstrijd gecombineerd worden. Bij winst van de Ster zal het na afloop in de kantine zeker zo gezellig zijn als bij de carnavalsfestiviteiten in het dorp. De spelers van Ster 1, de trainer, begeleiding en het bestuur rekenen op uw komst !!  


 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.