Overig Ster nieuws

De prestaties van De Ster - en in het bijzonder van onze belgische hoofdtrainer Ronny Czornyj - zijn ook bij onze zuiderburen niet onopgemerkt gebleven. TVL (zeg maar de belgische L1) gaat een speciale reportage maken over De Ster en haar flamboyante trainer. Daarom worden op donderdag 14 augustus opnames gemaakt worden op sportpark 't Hetjen. Op maandag 18 augustus is onze club uitgenodigd om in "Ster ambiance" live aanwezig te zijn in de Genkse TV studio voor de opnames van TVL sportcafe. Voor de eerste keer in de historie van dit sportprogramma (!) wordt er aandacht besteed aan een Nederlands-Limburgse voetbalclub. Iedereen kan volgende week maandag dus bij deze unieke opnames aanwezig zijn. Er wordt om 17.45 uur vertrokken vanuit de Ster. De opnames beginnen om 19.00 uur.