Overig Ster nieuws

Voor de JO9 (F) en JO11 (E) jeugd wordt ook dit jaar het 4x4 toernooi georganiseerd als voorbereiding op de competitie. Op de zaterdagen 21 en 28 januari (alleen de JO9) en 4 en 11 februari (JO9 en JO11) worden er per categorie onderlinge toernooitjes gespeeld.
Aanwezigheid voor de spelers is gelijk als bij wedstrijden, dus verplicht!

vooraankondigingAlle toernooien worden op het kunstgras gespeeld zodat er alleen bij zeer veel sneeuwval afgelast hoeft te worden. Anders lekker de thermokleding aan en spelen maar!
De JO9 teams spelen alle 4 de zaterdagen van 10 tot 11 uur.
De JO11 teams spelen alleen de laatste twee zaterdagen van 11:15 tot 12:15 uur.
Graag wel minimaal 15 minuten van te voren aanwezig zijn zodat er op tijd begonnen kan worden.

Er worden wedstrijdjes van 12 minuten gespeeld in verschillende samenstellingen.
Bij de JO11 teams worden de hogere en lagere teams alleen onderling door elkaar gewisseld hierdoor kunnen er minder wedstrijden gespeeld worden.

Veel succes en plezier!