Overig Ster nieuws

De KNVB is voornemens om met ingang van het seizoen 2017-2018 bij de jongste jeugd (t/m JO12) te gaan werken met nieuwe wedstrijdvormen. In de hier te downloaden flyer treffen jullie hierover meer informatie aan. De KNVB heeft ook alle verenigingen opgeroepen om een pilot te organiseren met deze nieuwe wedstrijdvormen. Het doel is om tijdens deze pilot te observeren hoe de wedstrijdvormen door de kinderen worden ervaren. De ervaringen worden vervolgens door de vereniging teruggekoppeld naar de KNVB.
Bij De Ster organiseren we op zaterdag 14 januari 2017 deze pilot. De deelnemende teams zijn in ieder geval onze JO7, alle JO9-teams en 1 JO11-team. De pilot wordt georganiseerd door bestuurslid technische zaken, en trainer van De Ster 2, Rudy Crutzen.

Het programma op 14 januari is als volgt:

9.30u – Toelichting door Rudy Crutzen aan de trainers van de deelnemende teams

10.00u – Start wedstrijdvormen

11.00u – Einde wedstrijdvormen

11.00u – Korte evaluatie trainers met kinderen (per team)

11.15u – Evaluatie door Rudy Crutzen met trainers

11.45u – Einde

De trainers van de deelnemende teams zullen deze week informatie ontvangen. Ook trainers en ouders van niet-deelnemende teams zijn van harte uitgenodigd om de pilot te komen bekijken en hun observaties met Rudy te delen na afloop.

In de hier te downloaden flyer treffen jullie hierover meer informatie aan.