Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Vanaf het seizoen 2017/2018 zal Jean Maas hoofdtrainer zijn van RKSV De Ster. Met het aanstellen van de in Stein woonachtige oefenmeester wordt een wens van vele spelers en supporters ingevuld. “Nadat Ronny heeft aangekondigd onze club straks te verlaten hebben we een aantal goede trainers gesproken”, aldus technisch bestuurslid Rudy Crutzen. “Jean was meteen al onze droomkandidaat en we zijn enorm blij dat we hem nu kunnen presenteren als nieuwe trainer. 

Hij beschikt over de hoogste trainersdiploma’s, brengt een schat aan ervaring mee en is een warme persoonlijkheid die perfect pas binnen onze grote Ster familie”.
Jean Maas geldt als toptrainer in het Limburgse amateurvoetbal. Hij is al sinds 2012 aan de slag bij eerste klasser Susteren en had daarvoor o.a. het roemrijke EHC onder zijn hoede. Jean laat weten erg bij te zijn met de aanstelling als hoofdtrainer bij De Ster. Hij wil graag opnieuw  een ambitieuze club trainen maar dan wel kort bij zijn gezin met twee jonge kids. “Met De Ster heb ik daar nu natuurlijk de ideale club voor gevonden”.

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.