Overig Ster nieuws

De afgelopen week werd de Stergemeenschap diep in droefenis gedompeld door vier sterfgevallen van mensen die veel betekenden binnen de club.

Harie Smeets, Leon van Kan, John Keulen, Vera Beckers

Na een oneerlijk gevecht tegen een slopende ziekte overleed op donderdag Harie Smeets, vader van Ietje van John Smeets. Hij zou komende februari 83 jaar zijn geworden. Harie was een supporter in hart en nieren. Hij kwam de laatste jaren niet meer op het complex maar bleef als supporter op de achtergrond zeer betrokken bij het wel en wee van onze voetbalclub.

Op vrijdag overleed oud selectie speler Leon van Kan aan een hartstilstand. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. Leon, vader van Diana, was van kinds af aan speler voor onze club. Hij doorliep de jeugdteams en daarna diverse senioren elftallen. Altijd in voor de typische voetbalhumor bouwde hij zijn loopbaan af via het destijds roemruchte vriendenteam De Ster 5. Daarna speelde hij nog vele jaren bij de veteranen. De laatste jaren stond hij als trotse opa weer steevast langs de lijn om zijn kleinzoon Jaiden te bewonderen.

Zaterdag kwam het bericht binnen dat John Keulen, de pap van Tom en opa van jeugdspeler Joep Keulen, overleden was. Als secretaris was John een van de bestuurlijke boegbeelden die onze club door de crisis van de mid 80-er jaren leidde. Hij verzette ontzettend veel werk voor onze club, altijd met een kenmerkende sigaar tussen de lippen. John overleed na een lang ziekbed.

Op zaterdag bereikte ons ook het bericht dat Vera Beckers ons op veel te jonge leeftijd ontvallen is. Als trotse voetbalmoeder van F1 speler Sjoerd, zijn broertje Timon en echtgenote van jeugdtrainer Barry Beckers was zij een belangrijk onderdeel van onze Sterfamilie.

Jullie zitten voor altijd in onze Sterharten. Rust zacht!

Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte bij het geven van een plaats aan dit intense verdriet.

rouwband

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250