Overig Ster nieuws

Dringende oproep aan alle leden: woensdag 16 november a.s. is de laatste dag dat de lotenboekjes ingeleverd kunnen worden. Boekjes die daarna ingeleverd worden, zullen niet meer worden verwerkt! Opbrengst en eventuele prijzen gaan dan verloren.

De Ster jeugd is langs de deuren geweest en het ziet er nu al naar uit dat er veel loten verkocht zijn. De boekjes moeten nu opgegeven worden en daarvoor administratief verwerkt worden. Dit is heel veel werk en daarom vragen we iedereen alvast te beginnen met de boekjes in te leveren. Uiterlijk 10 november dienen alle boekjes binnen te zijn om nog verwerkt te kunnen worden. Denk eraan dat ook lege boekjes gewoon ingeleverd moeten worden!

De opbrengst zal onder andere gebruikt worden voor het vervangen van oude en versleten materialen van de jeugdopleiding.
Er zal ook een deel beschikbaar zijn voor de ondersteuning van diverse activiteiten van de jeugdopleiding, zoals de Sleep-Inn en Sinterklaas.
Het is een loterij, dus uiteindelijk maak je met elk gekocht lot kans op mooie prijzen.
Steun je speler, zijn team en zijn gehele club en koop loten.
Mocht er geen Ster speler bij jou langskomen, koop dan een of meerdere loten online.
Alvast bedankt voor je support.

Meer info over;

• Gratis film van Pathé (na 1 oktober actief)
    Door loten te verkopen zorg jij ervoor dat er geld wordt opgehaald voor jouw vereniging.
    Wij willen je graag bedanken met een film van Pathé Thuis. Kijk thuis een film met het gezin of met je vrienden!
    Dat heb jij zeker wel verdiend, na het verkopen van loten!
  • 20 loten actie
    Help het doel van jouw vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Slagharen of een dagje Schiphol. Ook ontvang je een fikse korting op producten van Masita, zoals een wedstrijdbal of rugzak.
  • Kids verkoop wedstrijd

De Grote Clubactie organiseert deze wedstrijd speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tot en met woensdag 7 december 2016 kun je jezelf inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers maken kans op één van de 142 fantastische prijzen zoals een iPad, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

grote clubactie website banner

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250