Overig Ster nieuws
Heb je tijdens een training of wedstrijd een blessure opgelopen en wil je snel weten wat er aan de hand is?  RKSV De Ster maakt gebruik van de kennis en kunde van de sportfysiotherapeuten van Fysiovision. Daardoor kunnen alle leden gebruik maken van 'Club Support Plus'. 
Dit zijn diensten die gratis voor leden van RKSV De Ster door Fysiovision worden aangeboden.
fysiovision afspraakmaken
Elke dinsdag van 18:00 tot 19:00 uur is Ivo van Helden van Fysiovision op de club aanwezig die samen met de verzorger van het eerste team jouw blessure kan bekijken. Je krijgt dan advies hoe je het beste weer snel fit kan worden. Meld je hiervoor aan via de website van Fysiovision en plan een afspraak in.
Daarnaast biedt Club Support Plus ook de gelegenheid om elke mandag en vrijdag tussen 17 en 18 uur op de praktijklocatie in Geleen het algemene sporters spreekuur gratis te bezoeken. Indien gewenst kan daar ook al een eerste diagnostiek plaatsvinden door een van de op sportletsel gespecialiseerde fysiotherapeuten. 
Tijden en locatie vind je op fysiovision.nl/club-support-plus/ .
Kun je een van deze tijden niet? Bel dan naar 046 474 5348 en maak direct een screeningsafspraak bij Ivo.
Voor meer informatie kijk je op fysiovision.nl/club-support-plus/ of spreek de sportfysio Ivo van Helden of de clubverzorger aan.
Voor het maken van een afspraak:
  1. scroll naar het einde van de pagina 
  2. kies bij club: RKSV De Ster
  3. kies als verzorger: Ivo van Helden
  4. ga verder via: VOLGENDE
  5. vul de gevraagde gegevens in en de afspraak is gemaakt

 

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.