Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

De Ster jeugd gaat langs de deuren om zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de verkoop van deze loten zijn er alleen maar winnaars. Jouw favoriete Ster speler die de loten verkoopt verdient er zelf een leuk zakcentje mee. Zijn hele team krijgt per lot een kleine opbrengst waarover het team zelf mag beslissen waaraan ze het uitgeven. Het grootste deel van elk verkocht lot gaat naar de jeugdopleiding van De Ster.

De opbrengst zal onder andere gebruikt worden voor het vervangen van oude en versleten materialen van de jeugdopleiding.
Er zal ook een deel beschikbaar zijn voor de ondersteuning van diverse activiteiten van de jeugdopleiding, zoals de Sleep-Inn en Sinterklaas.
Het is een loterij, dus uiteindelijk maak je met elk gekocht lot kans op mooie prijzen.
Steun je speler, zijn team en zijn gehele club en koop loten.
Mocht er geen Ster speler bij jou langskomen, koop dan een of meerdere loten online.  
Alvast bedankt voor je support.

Meer info over;

 • Gratis film van Pathé (na 1 oktober actief)
  Door loten te verkopen zorg jij ervoor dat er geld wordt opgehaald voor jouw vereniging.
  Wij willen je graag bedanken met een film van Pathé Thuis. Kijk thuis een film met het gezin of met je vrienden!
  Dat heb jij zeker wel verdiend, na het verkopen van loten!
 • 20 loten actie
  Help het doel van jouw vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Slagharen of een dagje Schiphol. Ook ontvang je een fikse korting op producten van Masita, zoals een wedstrijdbal of rugzak.
 • Kids verkoop wedstrijd

  Welkom op de pagina van de Kids-verkoopwedstrijd! De Grote Clubactie organiseert deze wedstrijd speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tot en met woensdag 7 december 2016 kun je jezelf inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers maken kans op één van de 142 fantastische prijzen zoals een iPad, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

grote clubactie website banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.