Overig Ster nieuws

Met zo'n 650 foto's is dit één week durende evenement vastgelegd. Voor wie er wel én niet bij was dus nog even de kans om heerlijk na te genieten. De 2016 editie is met veel succes afgerond. De vele vrijwilligers en alle deelnemers kunnen op een super sportieve sportweek terugkijken met als afsluiting de prijzenregen. Maar ook wie niet in de prijzen gevallen is ging niet met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een mooi bewijs van deelname en de bekende poster met alle deelnemers op de foto waarmee de week begon. Lees verder, ook om de vele foto's te bekijken. Neem er even de tijd voor want er zitten pareltjes tussen.

Voor wie niet meer kan wachten:
Verder kende deze editie alleen maar winnaars vanwege hun sportieve inzet, positieve houding en het actief meedoen met elk spelonderdeel. Ook daarvoor alle complimenten. Het weer bleef ons goed gezind en dat heeft mede bijgedragen aan een vlekkeloos verloop van deze voetbalweek. Bijna iedereen heeft de eindstreep weer gehaald, de een doodop, de ander spierpijn, maar er zijn er nog genoeg die nog een potje voetbal doen tijdens het opruimen van de laatste attributen.
De laatste dag werd zoals elk jaar afgesloten met de penalty finale en aansluitend de prijsuitreiking. Aangevuld met een paar extra ereprijzen van coach Piet die met zijn speech zijn complimenten uitspraak aan de vele vrijwilligers en vooral de organisatie waarin veel oud leerlingen van Piet zitten. En ook een zeer mooi dankwoord van deelnemer Amine, het was vanwege zijn leeftijd zijn laatste keer dat hij mocht deelnemen. Hij gaf aan in de 6 jaar deelname (Amine speelt bij Haslou) bij De Ster veel vrienden gemaakt te hebben en er elk jaar veel plezier heeft beleefd. Deelnemers dit jaar uit de wijde omtrek, zelfs Benjamin uit Brabant die speciaal voor deze week bij oma en opa kwam logeren.
Een volle geel/blauwe tribune met daarbij een zeer grote opkomst van ouders en familie en kennissen leverde een bijna non-stop applaus op voor de deelnemers die een prima prestatie hebben neergezet deze week.
Nu op naar het nieuwe seizoen, met dit als voorronde staat ons veel moois te wachten in de jeugdcompetitie.
We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen begroeten tijdens de Soccer Challenge in de week van 21 tot en met 25 augustus 2017!

web1 totaal

Hein